нашите Advanteges

 • бизнис цел

  бизнис цел

  Со висок квалитет на производи и услуги, да се бори за меѓународно ниво прва класа на изолатор производство претпријатие.
 • производи

  производи

  Навремено ќе ги приспособат на производот структура, продолжи да се квалитетни производи, поволни цени, добра репутација за поголемиот дел од корисниците.
 • претпријатие дух

  претпријатие дух

  Единство хармоничен ги засили нашите напори самообразование: идеали движам topview.
 • Политика за квалитет

  Политика за квалитет

  Се потпираат на технолошки напредок, да се обезбедат квалитетни производи да се задоволат барањата на клиентите, на извршување на континуирано подобрување.

Laiwu Електрични Порцелан копродукции, Ltd е провинциски високо-технолошкиот потфат кој не само што беше препорачано од страна економија и трговија на Државната комисија како еден од првата група на производители да им обезбеди на главната опрема за Националната град и село електрична мрежа од градежништво и реформи

нашите клиенти


WhatsApp Онлајн Chat!